Muzlu Pankek

Giriş Tarih ve Saati: 05.02.2024 | 11:26 Güncelleme Tarih ve Saati: 05.02.2024 | 11:26

Bir kasede muzu püre kıvamına gelene kadar ezin. Başka bir kasede yumurtaları çatalla çırpın ve tuzu ilave edin. Üzerine muzu katın. Badem unu ve buğday ununu ekleyip tel çırpıcı ile iyice karıştırın. Geniş bir tavayı iyice kızdırın ve zeytinyağı ile yağlayın. Badem unlu karışımdan 2 yemek kaşığı veya küçük boy bir kepçe ile alıp tavaya dökün. İki tarafını da 2'şer dakika süreyle hafif kızarana kadar pişirin. Her kullanımda tavayı zeytinyağı ile iyice yağlayarak harç bitene dek aynı işleme devam edin. Üzerine bal gezdirip, meyve ile süsleyin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.