Mantarlı kanepe

Giriş Tarih ve Saati: 04.05.2018 | 14:32 Güncelleme Tarih ve Saati: 04.05.2018 | 14:40

Mantarlı harç için zarlarını soyduğunuz mantarları kıyın ve kararmasını önlemek için limonlu suda bekletin. Zeytinyağını bir tavaya alıp un ekleyin ve kokusu gidene kadar kavurun. Mantar ve kıyılmış soğan katıp, kısık ateşte 1-2 dakika çevirin. Sütü ilave edin ve mantar sütü çekince tuz ve karabiberini ayarlayın. Tavayı ocaktan alın ve kıyılmış maydanoz ile rendelenmiş kaşar peynirini ilave edin. Tüm malzemeyi karıştırın ve ılınmaya bırakın. Organik tam buğday ekmeğinden küçük yuvarlaklar çıkarın. Salatalıkları halka şeklinde dilimleyin. 1 dilim salatalığın üzerine Organik tam buğday ekmeği ve tekrar salatalık yerleştirin. En üste de mantarlı harçtan koyun. Organik tam buğday ekmeği, salatalık ve mantarlı harç bitene kadar aynı işleme devam edin. Zar şeklinde doğranmış kırmızı biber, sarı biber, dereotu ve kekik ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.