Makarna Cipsleri

Giriş Tarih ve Saati: 04.05.2011 | 14:50 Güncelleme Tarih ve Saati: 04.05.2011 | 14:55

Bir tencerede kaynattığınız tuzlu suda makarnayı 12 dakika haşlayın ve soğuk sudan geçirip iyice süzün.

Daha sonra kağıt havluyla kurulayın. Bir kasede mısır unu, tuz, karabiber ve pulbiberi iyice harmanlayın.

Makarnayı bu karışıma bulayın. Kızdırdığınız sıvıyağa makarnayıatıp, yaklaşık 2 dakika altın rengi oluncaya kadar kızartın.

Diğer yanda sos malzemesini karıştırın. Makarnanın üzerine biraz tuz serpip, sosla birlikte ılık olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.