Lorlu Cevizli Zahterli Pide

Giriş Tarih ve Saati: 16.07.2010 | 13:33 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.06.2013 | 17:19

Ilık süte, mayayı ve şekeri ilave edin. Mayayı tahta kaşıkla karıştırarak iyice eritin (metal kaşık kullanmayın). Tüm malzemeyi ilave edin ve iyice yoğurun. Üzerini örterek kabarması için bekletin. Hamur kabarıp da iki katına ulaştığı zaman, şekil vererek fırın tepsisine yerleştirin. Üzeri için yumurta, zeytinyağı ve sütü karıştırın. Pidenin üzerine sürün. Çörekotu serpin ve 10 -15 dakika daha bekletin. Önceden ısıtılmış 230 derece fırında 5 dakika, daha sonra ısıyı orta dereceye düşürerek 170 derecede 15 dakika daha üzerleri iyice kızarana dek pişirin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.