Limonlu Şeftali ve Kayısı Reçeli

Giriş Tarih ve Saati: 10.10.2018 | 17:51 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.10.2018 | 17:52

Limonları iyice yıkayın. Kabuklarını beyaz kısmını kesmeyecek ve ince olacak şekilde soyacak yardımı ile soyun. Üzerindeki beyaz kısmı alıp, limon içlerini iri parçalar şeklinde doğrayın. Limon kabuğu ve içlerini bir miktar su ile kaynatın. Suyunu dökün. Şeftalilerin ve kayısıların çekirdeklerini çıkarın. Iri parçalar şeklinde dilimleyin. Kayısı, şeftali ve limonu kabuklarıyla birlikte büyük bir tencerenin içine alın. Üzerine toz şekeri ekleyip 6 saat bekletin. Sürenin sonunda ocağa oturtup kısık ateşte 25-30 dakika pişirin. Son 5 dakika antep fıstıklarını ekleyin. Reçeli sıcakken kavanoz veya kavanozlara doldurun. Kapağını sıkıca kapatıp serin bir yerde saklayın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.