Kaygana

Giriş Tarih ve Saati: 15.01.2019 | 12:02 Güncelleme Tarih ve Saati: 15.01.2019 | 17:16

Yumurtaları bir kasede çırpın. Un, süt ve tuzu derin bir kabın içinde çırpın. Üzerine yumurtayı ilave ederek yavaşça karıştırın. İçerisine ince kıyılmış yeşillikleri ekleyip karıştırmaya devam edin.Yapışmaz yüzeyli bir krep tavasını ısıtın. İçine 1 çorba kaşığı sıvıyağ koyup fazlasını peçeteyle alın. Hazırladığınız karışımdan 1 kepçe alıp tavaya dökün ve sallayarak her tarafına yayın. Üzerinde kabarcıklar oluşmaya başlayınca hamuru çevirip diğer tarafını pişirin. Tüm malzeme bitene kadar işleme devam edin. Pişirdiğiniz kayganaları rulo yapıp servis tabağına alın. Kıyılmış maydanoz ve dereotu serperek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.