Karidesli Ve Karides Soslu Kanepeler

Giriş Tarih ve Saati: 12.11.2012 | 15:05 Güncelleme Tarih ve Saati: 21.06.2013 | 14:46

ÖNCELİKLE beşamel sosu hazırlayın. Bunun için tereyağı ve unu bir tavaya alıp hafif pembeleşene kadar kavurun. Sütü ilave edin ve koyu bir kıvam alana kadar sürekli karıştırarak pişirin. Hazırladığınız beşamel sosun içine kremayı katın ve dibinin tutmaması için kısık ateşte spatula ile kaynayana kadar karıştırın. Diğer taraftan ayrı bir tavaya aldığınız tereyağında karidesi 2-3 dakika çevirin. Daha sonra beşamel sosun içine katın ve ezerek tel süzgeçten geçirip, bir kaba alın. Ketçap, tuz, toz kırmızıbiber ve çekilmiş beyaz biber ekleyip, tüm malzemeyi karıştırın. Ekmekleri dilediğiniz şekilde dilimleyin. Üzerlerine karides sosundan sürün. Bir kısmının üzerine, kabuğu soyulmuş ve dilimlenmiş kivi dizin. Bir kısmının üzerine, kıyılmış kornişon turşu ve dereotu yerleştirin. Bir kısmının üzerine de dilimlenmiş renkli biberlerden koyun. Karidesle süsledikten sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.