Fırında atıştırmalık karnabahar tarifi

Evinde günlük yemeğini pişirip, çocuklarının dengeli ve sağlıklı beslenmelerine özen gösteren iki çocuk annesi Dilşat Yaşar, “her yaştaki çocuklar” için son derece lezzetli tarifler hazırladı.

Giriş Tarih ve Saati: 22.10.2019 | 10:07 Güncelleme Tarih ve Saati: 22.10.2019 | 12:30

Karnabaharları minik çiçeklerine ayırıp, geniş bir kaba alın. Üzerine zeytinyağı, toz kırmızıbiber ve tuz ilave edip harmanlayın. Karışımı pişirme kağıdı ile kaplanmış iki adet fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 30 dakika (biraz daha kurumasını isterseniz 10 dakika daha bekletebilirsiniz) pişirin. Fırından alıp, ılık olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.