Ev Yapımı Sandviç
Günün ilk öğünü için lezzetli ve ekonomik kahvaltılık ev yapımı sandviç tarifi
Süt, ılık su, şeker ve mayayı yoğurma kabına alın. Üzerini streç film yardımıyla kapatıp baloncuklar oluşana kadar oda ısısında bekletin. 1 adet yumurta, yağ, elenmiş un ve tuzu katın. Pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Elinizi ara sıra elinizi unlayıp hamuru 16 eşit parçaya ayırıp ve avucunuzda yuvarlayın. Fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin. Üzerlerine çırpılmış yumurta sürüp mayalanması için fırının içinde iki misli kabarana kadar bekletin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30-35 dakika, üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Soğumaları için kenara alın. 1 adet ekmeği enine ortadan ikiye kesin. Alt ekmek parçasının üzerine domates püresi sürüp zeytinyağı gezdirin ve kekik serpin. Kalan malzemeyi dilediğiniz sıra ile yerleştirin. Diğer ekmek parçasını üzerine kapatın. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayıp servis yapın.