Ev Yapımı Sandviç

Günün ilk öğünü için lezzetli ve ekonomik kahvaltılık ev yapımı sandviç tarifi

Giriş Tarih ve Saati: 23.02.2022 | 10:52 Güncelleme Tarih ve Saati: 23.02.2022 | 10:52

Süt, ılık su, şeker ve mayayı yoğurma kabına alın. Üzerini streç film yardımıyla kapatıp baloncuklar oluşana kadar oda ısısında bekletin. 1 adet yumurta, yağ, elenmiş un ve tuzu katın. Pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Elinizi ara sıra elinizi unlayıp hamuru 16 eşit parçaya ayırıp ve avucunuzda yuvarlayın. Fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin. Üzerlerine çırpılmış yumurta sürüp mayalanması için fırının içinde iki misli kabarana kadar bekletin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30-35 dakika, üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Soğumaları için kenara alın. 1 adet ekmeği enine ortadan ikiye kesin. Alt ekmek parçasının üzerine domates püresi sürüp zeytinyağı gezdirin ve kekik serpin. Kalan malzemeyi dilediğiniz sıra ile yerleştirin. Diğer ekmek parçasını üzerine kapatın. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayıp servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.