Erikli Şeftali Marmeladı

Giriş Tarih ve Saati: 29.06.2010 | 13:03 Güncelleme Tarih ve Saati: 30.07.2013 | 15:30

Bir çorba kaşığı suyu tencerenin dibine dökün. Şeftalileri yıkayıp çekirdeklerini çıkarın ve eriklerle birlikte tencereye alın. Kapağını kapatıp kısık ateşte pişmeye bırakın. Meyveler yumuşadıktan sonra soğutup süzgeçten geçirin. Süzülmüş meyveleri aynı tencereye koyup, üzerine tozşekeri ilave edip ağır ateşe alın. Tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak yaklaşık bir saat kaynatın. İndirmeye yakın limon suyunu katın ve 2-3 dakika sonra tencereyi ocaktan alın. Soğuduktan sonra kavanozlara doldurarak serin ve kuru bir yerde saklayın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.