Erik Marmeladı

Giriş Tarih ve Saati: 09.02.2011 | 12:45 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.02.2011 | 12:47

Erikleri bol suda iyice yıkayıp, bir tencereye koyun. Eriklerin üzerini biraz aşacak kadar su ekleyip, meyveler yumuşayıncaya dek kaynatın. Pişirme işlemi sırasında erikleri birkaç kez karıştırın ve gerekirse tencereye biraz su ilave edin. Erikler iyice yumuşadıklarında ateşten alın. Ezip, kevgirden geçirin. Elde ettiğiniz erik ezmesini, tencereye koyun. Pişmekte olan ezmeye şekeri azar azar ilave edin ve marmeladı devamlı olarak karıştırın. Marmelat kıvamını bulmak üzereyken, bir adet limonun suyunu tencereye ekleyin. İki dakika sonra tencereyi ateşten alın ve marmelat sıcakken, kuru kavanozlara doldurun. Soğuduğunda serin bir yerde saklayın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.