Damla Sakızlı Ekmek

Giriş Tarih ve Saati: 03.03.2010 | 14:35 Güncelleme Tarih ve Saati: 27.06.2013 | 12:47

Sütü ısıtıp bir kenara alın. İçine tereyağı atarak, yağın erimesini ve ılınmasını bekleyin. Diğer yanda, bir havanda damla sakızını, pudra şekeri ile iyice dövün. Daha sonra tüm malzemeyi iyice birbirine yedirerek yoğurun (sütün kesinlikle sıcak olmaması gerekir, aksi halde mayanın kesilmesine neden olur). Şekillendirilen hamuru 2 saat kadar mayalandırın ve 180 derece fırında 35-40 dakika kadar pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.