Bütün Domates Konservesi

Giriş Tarih ve Saati: 28.06.2010 | 16:13 Güncelleme Tarih ve Saati: 30.07.2013 | 15:33

Bir tencereye bol su koyup kaynatın. Yıkadığınız domatesleri kaynayan suya atıp 1-2 dakika haşlayın. Sudan bir süzgeç yardımı ile alıp soğuk suyun içine atın. Daha sonra kabuklarını soyup sap kısımlarının olduğu yerdeki sert bölümleri bıçakla çıkarıp alın. Aralarında boşluk kalamayacak şekilde 1 litrelik kavanozlara doldurup üstlerine 1 çay kaşığı tuz ekleyin. Bir bıçağı birkaç kere domateslerle kavanozun kenarları arasına batırıp çıkararak havasını alın. Kavanozların ağızlarını kurulayıp kapaklarını sıkıca kapatın. Büyük bir tencerenin içine koyup üstlerini 3-4 parmak geçecek kadar su ekleyin. Su kaynamaya başladıktan 40-45 dakika sonra kavanozları tencereden alıp soğutun. Uygun bir yerde saklamaya bırakın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.