Baklava Yufkasında Pide

Giriş Tarih ve Saati: 12.06.2015 | 16:17 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.06.2015 | 16:18

TEREYAĞINI eritip su ile karıştırın. Baklava yufkalarının aralarına tereyağlı sudan sürerek üst üste yerleştirin. Üzerine kaşar peynirinin yarısını serpiştirin. Kenarlarını dört parmak kalınlığında içe doğru katlayarak, bohça gibi yalnızca uçlarını kapatın. Açılmaması için kürdanla sabitleyin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Fırından alıp, ortasına kavrulmuş kıyma, biber, sucuk ve domates yerleştirin. Kalan kaşar peynirini serpiştirip, yumurtayı kırın. Yeniden fırına verip, 180 derecede 8-9 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.