Ayva Reçelli Krep

Giriş Tarih ve Saati: 15.07.2010 | 12:44 Güncelleme Tarih ve Saati: 05.07.2013 | 11:39

Derin bir kaba süt, yumurta ve aldığı kadar unu koyun. Çırpıcı ile ya da mikserle çırparak karıştırın. Hamur boza kıvamı alana kadar un ekleyip çırpmaya devam edin. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı çok az yağla yağlayıp kızdırın. Hamurdan bir kepçe alıp tavaya dökün. Tavayı sallayarak hamuru yayın. Krebin ön yüzü pişince, spatula ile çevirerek diğer yüzünü pişirin. Krep hamurunu bu şekilde bitirin. Kreplerin üzerine ayva reçeli sürüp, rulo şeklinde sarın. Üzerine hindistancevizi serperek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.