Ayva Reçeli

Giriş Tarih ve Saati: 29.06.2010 | 12:12 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.08.2010 | 14:37

Tencerenin içine bir ayvanın kabuğunu ve çekirdekli ortasını da koyarak ayvalar su ile 10 dakika pişirilir. Ayvalar tencereden alınarak, suyuna şeker ilave edilip koyulaşana kadar kaynatılır. Daha sonra ayvalar tekrar eklenir ve yaklaşık 1 saat aralıklı olarak karıştırılarak rengi kızarana kadar pişirilir, limon tuzu ve suyu ilave edildikten sonra iki dakika daha kaynatılır. Kaynar suda ısıtılmış kavanoza reçel sıcak olarak konulur kapağı kapatılır. Ters çevrilerek soğutulur.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.