Topaç

Giriş Tarih ve Saati: 27.08.2013 | 12:05 Güncelleme Tarih ve Saati: 27.08.2013 | 12:09

Yıkayıp süzdüğünüz bulguru ağzı kapalı bir kapta, yumuşaması için bir saat bekletin. Yumuşayan bulgurun üzerine yemeklik doğranmış soğanı ilave edin. Elinizi arada bir ıslatarak bulgur ile soğanı 15-20 dakika yoğurun. Daha sonra kıyma, sarmısak, kuru nane, tuz, karabiber ve pulbiberi ilave ederek bulgurlar iyice yumuşayana kadar yoğurmaya devam edin. Son olarak ince kıyılmış taze soğan ve maydanozu ekleyip bir iki kere karıştırın. İstediğiniz büyüklükte parçalar koparıp, avucunuzda yassılaştırarak köfteler hazırlayın. Hafifçe yağlanmış tavada veya ızgarada pişirip sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.