Giriş Tarih ve Saati: 27.08.2013 | 12:05
Güncelleme Tarih ve Saati: 27.08.2013 | 12:09
Yıkayıp süzdüğünüz bulguru ağzı kapalı bir kapta, yumuşaması için bir saat bekletin. Yumuşayan bulgurun üzerine yemeklik doğranmış soğanı ilave edin. Elinizi arada bir ıslatarak bulgur ile soğanı 15-20 dakika yoğurun. Daha sonra kıyma, sarmısak, kuru nane, tuz, karabiber ve pulbiberi ilave ederek bulgurlar iyice yumuşayana kadar yoğurmaya devam edin. Son olarak ince kıyılmış taze soğan ve maydanozu ekleyip bir iki kere karıştırın. İstediğiniz büyüklükte parçalar koparıp, avucunuzda yassılaştırarak köfteler hazırlayın. Hafifçe yağlanmış tavada veya ızgarada pişirip sıcak olarak servis yapın.