Tavuk şnıtzel

Giriş Tarih ve Saati: 11.01.2019 | 14:14 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.01.2019 | 14:27

Kaplama için yumurtayı geniş bir tabağa kırın ve 2-3 dakika köpürene kadar çırpın. İçine tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Un ve ekmek kırıntılarını ayrı tabaklara alın. Tavuk göğüs etini streç film arasına koyun ve ortasından, dışına doğru dövmeye başlayarak (veya tavuğu enine ortadan ikiye keserek) inceltin. Tavaya 1 parmak yüksekliğinde yağ koyup kızdırın. Tavuğu önce una bulayıp fazla ununu silkeleyin. Ardından çırpılmış yumurtaya ve ekmek kırıntısına bulayıp kızgın tavaya bırakın. Her iki tarafını çevirerek pişirin ve fazla yağını almak için kağıt havlu üzerinde bekletin. Arzunuza göre baharatlı tereyağı ve salatayla servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.