Sura

Giriş Tarih ve Saati: 07.11.2013 | 15:00 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.07.2018 | 12:31

Öncelikle iç malzeme için yemeklik doğranmış soğan ve dolmalık fıstığı zeytinyağı ile birlikte tencereye alın. Fıstığın rengi pembeleşene kadar soteleyin. İnce doğranmış ciğer, yıkanıp süzülmüş pirinç ve kuş üzümünü ilave edin. Tarçın, tuz, karabiber ve yenibaharı katın. Tüm malzemeyi iyice karıştırın ve pirincin

üzerine çıkacak kadar sıcak su ekleyin. Tencerenin ağzını kapakla kapatın ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Kuzu etini kaburga tarafından bıçakla açın ve hazırladığınız iç pilavı doldurun. Su ile açtığınız salçayı etin üzerine sürün ve fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.