Soğan Soslu Antrikot

Giriş Tarih ve Saati: 19.07.2010 | 16:36 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.06.2013 | 12:31

SOĞANLARIN kabuklarını soyun. Daha sonra her soğanı 8 parça olacak şekilde kesin ve zeytinyağında hafifçe sote edin. Üzerine domates salçası, biber salçası, kesmeşeker ve tuz ilave edip 1-2 dakika daha kavurun. Sirke ekleyip, 15 dakika pişirin ve kenara alıp dinlendirin. Sıvıyağı yapışmaz yüzeyli tavaya alıp, antrikotları önlü arkalı pişirin. Servis tabağına alıp, soğan sosla birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.