Şehriyeli Etli Türlü

Giriş Tarih ve Saati: 31.10.2013 | 11:06 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.07.2018 | 15:12

Sıvı yağı bir tencereye alıp şehriyeyi rengi dönene dek kavurun. Üzerini geçecek kadar sıcak su, tuz ve karabiber ilave edin. Kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin. Tencerenin üzerine kağıt havlu kapatın ve demlenmeye bırakın. 2 Eti tencereye alıp suyunu salıp çekene dek kavurun. Üzerini geçecek kadar su ekleyin. Et yumuşayana dek (gerekirse su ilave ederek pişirin). Soğanı piyazlık, diğer sebzeleri küp doğrayın. Et yumuşayıp suyunu çekince üzerine tereyağı, soğan ve biberleri ekleyip kavurun. Daha sonra domates, tuz ve karabiber katın. Yarım su bardağı sıcak su ilave edin. 5 dakika pişirip ocaktan alın. Şehriyeyi bir fırın kabına aktarın. Üzerine etli karışımı suyuyla birlikte yayın. Kabın üzerini alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.