Sebzeli Et Sote

Giriş Tarih ve Saati: 26.07.2010 | 15:58 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.06.2013 | 17:24

ETİ yıkadıktan sonra kağıt havlu ile suyunu alın ve bir tencereye koyun. Üzerine suyu ekleyin ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Wok tavaya (yoksa yapışmaz yüzeyli bir tava olabilir) zeytinyağını alın. Eti ekleyip, 1-2 dakika çevirin. Jülyen doğranmış çarliston ve kırmızı biberi ekleyip kavurmaya devam edin. Sarmısağı ve piyazlık doğranmış soğanı katın. 1-2 dakika daha kavurun. Tuz, karabiber ve pulbiber kattıktan sonra ocağın altını kapatın. İnce kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.