Sebzeli Bonfile Kulesi

Giriş Tarih ve Saati: 23.02.2011 | 12:29 Güncelleme Tarih ve Saati: 23.02.2011 | 12:31

Bonfile, beyazbiber, karabiber, kekik, sarmısak ve zeytinyağını harmanlayın. Üzerini örtüp, 2-3 saat buzdolabında marine edin. Sebzeli harç için yarım ay doğranmış soğan, jülyen doğranmış sarı ve kırmızı biberi zeytinyağında ve orta ateşte 4-5 dakika karıştırarak soteleyin. Dilimlenmiş mantar ekleyip, mantar suyunu salıp yeniden çekene dek, yaklaşık 3-4 dakika soteleyin. Kıyılmış ıspanak ilave edip, ıspanağın rengi dönene dek kavurun. Kıyılmış sarmısak ve fesleğen ekleyip karıştırın. Tuz ve karabiberini ayarlayıp ocaktan alın. Sos için yapışmaz yüzeyli tavada soğan, kenarlarından çizik atılmış sarmısak ve zeytinyağını orta ateşte 2 dakika kavurun. Defne yaprağı ve fesleğen ilave edip karıştırın. Kremayı ekleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp, karıştırarak 2 dakika pişirin. Bonfileleri kızgın yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı pişirin. İki bonfilenin arasına harçtan koyup servis tabağına yerleştirin. Kalan bonfile ve harcı da aynı şekilde hazırlayın. Üzerlerine sos gezdirip dilediğiniz şekilde süsleyin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.