Sebzeli Kuzu Şiş

Sebzeli kuzu şiş nasıl yapılır? Evde ızgara lezzetinde yumuşacık bir et yemek isteyenler için sebzeli kuzu şiş tarifi.

Giriş Tarih ve Saati: 08.02.2022 | 10:56 Güncelleme Tarih ve Saati: 01.08.2023 | 09:46

Marine sosu için soğanı rendeleyip geniş bir kaba alın. Üzerine kalan malzemeyi ilave edip karıştırın. Eti ekleyip karıştırın ve buzdolabında 2-3 saat bekletin. Kabak ve biberleri temizleyip etlerin boyunda kesin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Eti aralarına sebze yerleştirerek şişe dizin. Isıtılmış döküm tavada şişleri çevirerek pişirin ve servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.