Sebzeli Fıstıklı Rosto

Giriş Tarih ve Saati: 10.10.2013 | 16:56 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.10.2013 | 16:58

BUDU kemiklerinden ayırın ve et döveceği ile döverek inceltin. Ispanak yapraklarını 1 çorba kaşığı tereyağında hafifçe soteleyin ve etin üzerini tamamen kaplayacak şekilde yayın. Üzerine haşlanıp kabukları soyulmuş biberi yerleştirin. Etin orta kısmına boydan boya antepfıstığını serpin ve iç malzeme taşmayacak şekilde sarın. Isıya dayanıklı pamuk ipliği ile açılmayacak biçimde iyice bağlayın. Kalan 2 çorba kaşığı tereyağını tencereye alın. Harlı ateşte rostonun her tarafını çevirerek kızartın. Rostonun üzerini 1 parmak geçecek kadar kaynar su koyun. Kaynamaya başlayınca tane karabiber, tozşeker ve tuz katıp pişmeye bırakın. Diğer taraftan dilimlenmiş patatesleri bir kaseye alıp, içine kekik, sarmısak, kimyon, pulbiber, tozşeker ve tuz ekledikten sonra karıştırın. Sıvıyağ ile yağladığınız tepsiye yayın ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Lezzetli olması ve kolay kesilmesi için fırından aldıktan 15 dakika sonra dilimleyip, patatesle birlikte servis yapın.


X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.