Sebzeli Et Sote

Giriş Tarih ve Saati: 19.09.2013 | 12:36 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.09.2013 | 12:37

Kuşbaşı eti bir tencereye alın. Suyunu bırakıp çekene kadar pişirin. Diğer tarafta yayvan bir tencerede sıvıyağ ile arpacık soğanları kavurun. Pişen eti soğana ilave edip kavurmaya devam edin. Biberlerin çekirdek yataklarını çıkartıp kare şeklinde doğrayın. Biberleri, mantar ve domateslerle birlikte tenceredeki etli karışıma ilave edin. Tuz, karabiber ve kekik ekleyip kısık ateşte 5-10 dakika daha pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.