Salçalı Rosto

Giriş Tarih ve Saati: 29.03.2019 | 12:44 Güncelleme Tarih ve Saati: 30.03.2019 | 10:17

Eti, 4 parça olacak şekilde dilimleyin. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya 2 çorba kaşığı zeytinyağını koyun. Isındıktan sonra et dilimlerin önlü arkalı kızartın. Ayrı bir tavaya aldığınız 1 çorba kaşığı zeytinyağında piyazlık doğranmış soğan ve kıyılmış sarmısağı kısık ateşte soteleyin. Salçaları ilave edin ve sotelemeye devam edin. Süt ve suyu katıp, bir taşım kaynatın. Tane karabiber ve tuzunu ekledikten sonra tavayı ocaktan alın. Kızarttığınız eti ısıya dayanıklı bir fırın kabına alın ve üzerine salçalı suyu gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin ve sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.