Sakatat güzellemesi tarifi

Kuzu yüreği sevenlere leziz bir tarif...

Giriş Tarih ve Saati: 18.09.2019 | 11:57 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.09.2019 | 12:06

Kuzu yüreği ve ciğerini iri kuşbaşı şeklinde doğrayın. Böbrekleri bölün. Bu sırada içindeki yağın böbreğin üzerinde kalmasına dikkat edin. Çöp şişlerin pişerken yanmalarını önlemek için 1-2 saat suda bekletin. Daha sonra çöp şişlere, aralarına defne yaprakları koyarak yürek, ciğer ve böbrek geçirin. Kızgın döküm tavada ya da ızgarada önlü arkalı pişirin. Sıcakken üzerlerine tuz ve karabiber ekleyin. Biberleri arzunuza göre doğrayıp şişlere dizin. Aynı tavada önlü arkalı pişirin. Üçgen şeklinde kesilmiş lavaşla servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.