Rozbif

Giriş Tarih ve Saati: 18.09.2018 | 15:20 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.09.2018 | 15:21

Bonfileyi mutfak ipiyle bağlayıp rulo şekline getirin. Tuz, karabiber ve yenibaharı havanda iyice dövüp, etin üzerine sürün. İyice kızdırılmış döküm tavada, yoksa yapışmaz yüzeyli tavada altın rengi alana dek 1 dakika her tarafını iyice mühürleyin. Pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine alın ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 30-45 dakika pişirin. Sos için zeytinyağı, wok sosu, ezilmiş sarmısak, kekik, çekilmiş karabiber, taze kekik ve biberiyeyi karıştırın. Diğer taraftan toz şekeri tavada eritip, sıcak su ve balzamik sirke ekleyin. Bir-iki dakika sirkenin kokusu gidene kadar kaynatın. Kokusu gidince zeytinyağlı karışıma ilave edin. Eti fırından alıp, sosun içinde ve oda sıcaklığında 3 saat dinlendirin veya ılık fırında 1 saat bekletin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.