Rosto

Giriş Tarih ve Saati: 27.08.2013 | 17:27 Güncelleme Tarih ve Saati: 27.08.2013 | 17:29

SIVIYAĞ ve soğanı kavurun. Daha sonra doğanmış havuç, kereviz, salça, defne yaprağını ilave edip, 10 dakika kavurun. Yeterince su ilave edip, rostoyu da ekleyin. Tuz ve karabiber ile kaynamaya bırakın. 2 saat kaynadıktan sonra her porsiyon 200 gram olmak üzere dilimleyin. Soyulup haşlanmış patatesleri tel yardımıyla ezip, sütü ilave edin. Karıştırarak, birkaç dakika ocakta tutun. Tuzunu ayarladıktan sonra tabağa alın. Rostoları, suyunu da süzdürüp, patatesin yanına koyun. Dilerseniz 1 dal kekik ve 1 adet kiraz domates ile süsleyebilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.