Pulbiberli Karnıyarık

Giriş Tarih ve Saati: 16.07.2012 | 18:40 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.09.2013 | 15:20

Patlıcanları ortadan ikiye kesin ve içlerini bir kaşık yardımıyla oyun. Altlarını, düz durması için ince kesin. İçlerini tuzlayın ve 1 çay bardağı kızdırılmış sıvıyağda hafif kızartın. Ayrı bir tavada kıyılmış soğanı 2 çorba kaşığı sıvıyağda soteleyin. Kıyma, kabuğu soyulmuş ve küp doğranmış domates, kıyılmış biber, maydanoz ile tuzu katıp, kıymanın rengi dönene kadar kavurun. Kırmızı pul biber ve karabiberi katın. Bu harcı patlıcanların içine paylaştırın ve fırın kabına dizin. 1 çay bardağı su ekleyin ve ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.