Pratik kelle tandır tarifi

Leziz ve bir o kadar da pratik bir tarife hazır mısınız? O zaman kelle tandır tarifi sizlerle...

Giriş Tarih ve Saati: 18.09.2019 | 11:28 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.09.2019 | 11:52

Unu fırın torbasına alıp sallayarak her tarafına yayılmasını sağlayın. Daha sonra fazlasını silkeleyin. Kuzu kelleyi içine yerleştirip üzerine sarmısak, küçük parçalara ayrılmış kekik, toz kırmızıbiber ve tuz ekleyin. Sallayarak kellenin her tarafına bulaşmasını sağlayın. Fırın torbasının ağzını klipsle kapatın. Üzerine çatalla birkaç yerden delikler açın. Bir fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat 15 dakika pişirin. Kellenin iyice kızarmasını istiyorsanız torbanın üst kısmını kesip bu şekilde 5 dakika daha pişirin. Fırından alıp 5 dakika bekletin ve etini kemiğinden ayırın. Taze soğan, kırmızı soğan, maydanoz ve kiraz domatesle servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.