Polenta Yatağında Böğürtlen Soslu Pırzola

Giriş Tarih ve Saati: 11.04.2019 | 11:40 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.04.2019 | 12:30

Süt ile polentayı ocağa oturtup kıvam alıncaya kadar karıştırın. Kıvam aldıktan sonra üzerine muskat ekleyip karıştırmaya devam edin. Ocaktan almadan 2 dakika önce bir taraftan karıştırıp diğer taraftan parmesan peynirini ilave edin ve ocaktan alın. Pirzolaları zeytinyağı, kekik, tuz, karabiber ve worcestershire sosu ile marine ederek buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Böğürtlen sos için böğürtlen ve kızılcık özünü tencere alıp bir taşım kaynatın. Geniş bir tabağa aldığınız polentanın üzerine pirzolaları dizin. Servis etmeden önce polentanın üzerine sos gezdirip servis yapın.

Kızılcık özü: Olgunlaşmış kızılcığın ezilerek tülbentten geçirilmesi veya hafif haşlanıp ezilmesi ile elde edilen kızılcık özünü hazır olarak zincir marketlerden de temin edebilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.