Piliç Topkapı

Giriş Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 15:00 Güncelleme Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 15:03

Butları kemiklerinden ayırarak açın. Tuz ve karabiberle ovup en az 1 saat buzdolabında bekletin. Pirinci yıkayıp süzün. Bir tencereye tereyağını alıp eritin ve pirinci ilave edin. Yaklaşık 5-6 dakika kavurun. Kavrulan pirince dolmalık fıstık, kuş üzümü, karabiber, nane ve tuz ekleyin. Sıcak su ilave edip kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Pilav piştikten ve biraz dinlendikten sonra rendelenmiş kaşar peynirini ilave edip karıştırın. Piliçlerin içine karışımdan doldurup rulo şeklinde sarın. Yaklaşık 45-50 dakika önceden ısıtılmış 270 derece fırında pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.