Pekmezli Kuzu Gerdan

Giriş Tarih ve Saati: 21.06.2010 | 16:09 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.06.2013 | 17:03

TEREYAĞINI bir tavada eritip kuzu gerdanları önlü arkalı kızartın. Daha sonra bir tencereye aktarın. Soğanları
piyazlık doğrayıp tavada kalan tereyağında rengi dönene kadar kavurun. Üzerine pekmez, tarçın, yenibahar ve tuz
ekleyin. Bir iki çevirin ve etin üzerine dökün. Tencereye kuzu gerdanların üzerini geçecek kadar sıcak su ilave
edin. Kapağını kapatın ve azaldıkça su ekleyerek et yumuşayana kadar pişirin. Kekik ekleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.