Patlıcanlı Kebap

Giriş Tarih ve Saati: 02.07.2010 | 15:36 Güncelleme Tarih ve Saati: 28.06.2013 | 12:36

PATLICANLARI alacalı soyup, iri küp şeklinde doğrayın. Acısının çıkması için tuzlu suda yarım saat bekletin. Daha sonra suyunu sıkıp, kağıt havlu ile kurulayın. Kuzu etini bir tencerede kendi suyunu salıp çekene kadar kavurun. Kuyruk yağını kuşbaşı doğrayın ve kızarana kadar bir tavada çevirin. Patlıcan, kuyruk yağı ve tereyağını etin içine ilave edin. Kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates ile dolmalık biberi de katın. Daha sonra bir fırın kabına aktarın. Ilık su ekleyip, tuz ve karabiberini ayarlayın. Üzerini alüminyum folyo ile örtün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1.5-2 saat süreyle pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.