Narlı Etli Dolma

Giriş Tarih ve Saati: 04.08.2010 | 12:53 Güncelleme Tarih ve Saati: 22.07.2013 | 13:47

BİBERLERİN içini çıkartın. Soğanı rendeleyin. Nohudu 5-6 saat suda bekletin. Daha sonra haşlayarak süzün. Soğan, nohut, kıyma, bulgur, kıyılmış sarmısak, nane, tuz, karabiber, kimyon, kişniş, küp doğranmış domates ve sıvıyağı karıştırın. Biberlerin içini bu karışımla doldurun. Dolmaları tencereye dizin. Tereyağından parçalar keserek tencereye atın. Sosu hazırlamak için soğanı yemeklik doğrayarak tereyağında soteleyin. Nar, nane, karabiber ve tuzu ilave edin. Suyunu ekleyip karıştırın. Sosu biberlerin üzerine dökerek 30 dakika pişirin. Sıcak olarak yoğurtla birlikte servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.