Mürdüm Erikli Dana Kaburga

Giriş Tarih ve Saati: 29.05.2015 | 16:39 Güncelleme Tarih ve Saati: 15.05.2018 | 14:57

DANA kaburgaları 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile yağladığınız yapışmaz yüzeyli bir tavada önlü arkalı kızartıp bir kenara alın. Diğer taraftan kalan zeytinyağını bir tavaya alıp, irice doğranmış soğan ve ince kıyılmış sarımsağı renkleri dönene dek kavurun. Üzerine soyulup irice doğranmış havuç, kıyılmış maydanoz, kekik, biberiye, fesleğen, tarhun ve tuz ekleyip 5 dakika soteleyin. Salçayı katıp bir-iki dakika daha soteleyin ve ocaktan alın. Üzerine 4 litre sıcak su ilave edin. Kaynamaya başlayınca kızarttığınız kaburgaları üzerine ekleyin. Kısık ateşte tencerenin kapağı kapalı olarak 2 saat pişirin. Ocaktan almadan 10 dakika önce kuru erikleri tencereye ilave edin. 10 dakika pişirip ocaktan alın. Dana kaburgayı ve erikleri servis tabaklarına alın. Pişirme kabındaki sebzelerin suyunu süzün. Suyu kaburgaların üzerine gezdirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.