Mantılı İşkembeli Nohut

Giriş Tarih ve Saati: 19.12.2013 | 17:47 Güncelleme Tarih ve Saati: 16.05.2018 | 10:00

İŞKEMBE ve nohudu ayrı ayrı haşlayın. İşkembeyi kare doğrayın. Bir tencerede margarini eritip ince kıyılmış soğanı pembeleştirin. İşkembeyi ekleyin. Salçaları da ilave edip kavurun. Nohutları ve suyu ekleyin. 10 dakika pişirdikten sonra tencereye mantıları ekleyin. 5 dakika daha pişirip ocaktan alın. Arzunuza göre sade ya da sarımsaklı yoğurt eşliğinde servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.