Mantarlı Pilav Eşliğinde Terbiyeli Pirzola

Giriş Tarih ve Saati: 09.10.2013 | 17:23 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.10.2013 | 17:25

ZEYTİNYAĞI, kekik, pulbiber ve tuzu karıştırıp, pirzolaları bu sosa bulayarak, 4-5 saat buzdolabında bekletin. Daha sonra ızgaraya yerleştirip pişmeye bırakın. Diğer taraftan pilavı hazırlayın. Yağı kızdırıp, yıkanmış pirinçleri kısık ateşte 10 dakika kavurun. Üzerine dilimlenmiş mantarları, tuz ve suyu ekleyin. Bir iki kez karıştırıp tencerenin kapağını kapatın. Kaynamaya başlayınca ocağı en kısık ayarına getirin. Göz göz olana kadar pişirin. Kızarttığınız pirzolaları pilavla birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.