Kuzu Sarma

Tadı damağınızda kalacak bu tarifin tam sırası

Giriş Tarih ve Saati: 17.01.2017 | 13:54 Güncelleme Tarih ve Saati: 15.05.2018 | 10:50

1 ETİ marine etmek için geniş bir kapta tüm malzemeyi karıştırın. Etin her tarafını bu sosla kaplayın ve1 saat bekletin.

2 Diğer taraftan iç malzeme için kıyılmış soğanı sıvı yağda kavurun. Kıyılmış ıspanak, doğranmış mantar,tuz ve karabiberi ekleyip,5 dakika daha kavurmaya devam edin. Soğuması için bir kenara alın.

3 Eti düz bir zemine serin ve bu harcı ortasına koyup, rulo şeklinde sarın.Mutfak ipi ile iyice bağladıktan sonra önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. İçinin pişmesi için fırın tepsisine1 su bardağı sıcak su koyun ve eti üzerine yerleştirin.Etin üzerini alüminyum folyo ile sarın ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında tekrar bir buçuk saat pişirin. Dilimleyerek sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.