Kuzu Etli Dereotu

Giriş Tarih ve Saati: 11.12.2013 | 15:57 Güncelleme Tarih ve Saati: 16.05.2018 | 10:56

Zeytinyağını bir tencereye alıp, piyazlık doğranmış soğanı bir iki çevirin. Üzerine eti koyup, kısık ateşte suyunu salıp yeniden çekene kadar pişirin. 1 su bardağı sıcak su ekleyip yumuşayana kadar pişirin. Daha sonra irice kıyılmış dereotu, şeker, tane karabiber ve tuzu üzerine ekleyin. Kalan suyu ilave edin ve kısık ateşte pişmeye bırakın. Diğer taraftan küçük bir kapta limon suyu ve unu çırpın. Dereotu yumuşayınca unlu karışımı üzerine gezdirin. Bir-iki taşım kaynattıktan sonra altını kapatın ve sıcak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.