Kadınbudu Köfte

Giriş Tarih ve Saati: 02.08.2010 | 15:52 Güncelleme Tarih ve Saati: 17.07.2013 | 12:41

PİRİNCİ su ile birlikte suyunu çekene kadar pişirin ve soğuması için bir kenara alın. Bir tavada ince kıyılmış soğan ile kıymanın yarısını tereyağında kavurun ve soğumaya bırakın. Derin bir kaseye pirinç, kıymanın tamamı, yumurta, antepfıstığı, tuz ve karabiber koyup yoğurun. Hazırladığınız harçtan yumurta büyüklüğünde parçalar koparın. Her bir parçayı avucunuzun içinde yassılaştırıp istediğiniz şekli verin. Köfteleri önce galeta unu veya una daha sonra çırpılmış yumurtaya batırın. Kızdırılmış sıvıyağda kızartın ve sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.