Kadınbudu Köfte

Giriş Tarih ve Saati: 12.11.2012 | 11:56 Güncelleme Tarih ve Saati: 21.06.2013 | 14:20

KIYMANIN yarısını tereyağında hafifçe kavurun. Üzerine rendelenmiş soğanı ilave edin ve 2-3 dakika daha kavurmaya devam edin. Ocağın altını kapatın ve soğumaya bırakın. Pirince suyu ekleyip, iyice çekene kadar haşlayın ve soğutun. Soğuyan kıymalı karışımı derin bir kaba alıp üzerine kalan kıymayı, pirinci, yumurta sarısını, kıyılmış maydanozu, tuz ile karabiberi katın. İyice yoğurduktan sonra ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avucunuzun içinde yuvarlak şekil verin. Hazırladığınız kadınbudu köfteleri buzdolabında 2 saat dinlendirin. Mısır ununu geniş bir kaba alın. Yumurtaları derin bir kasede çırpın. Köfteleri önce mısır ununa daha sonra yumurtaya bulayın ve kızgın sıvıyağda önlü arkalı kızartın. Haşlanmış fasulye ve havuçla birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.