Izgara Kuzu Pirzola Naneli Bezelye Püresi ve Kavrulmuş Patates Dilimleriyle
Braun Multiquick 7 Kablosuz el blendırı hayatı kolaylaştırıyor.
1. Fırını 200°C'ye kadar ısıtın.
3. Bezelyeleri ve 200 ml su ekleyin. Bezelyeler iyice yumuşayana kadar 5 dakika kaynatın ve nane yapraklarını ekleyin.
4. Braun Multiquick 7 Kablosuz el blendırı kullanarak tava içinde blendırdan geçirin. Mascarpone ekleyin ve çok yumuşak bir püre elde edinceye kadar tekrar blendırdan geçirin.
5. Patatesleri elma dilimi şeklinde dilimleyin. Geniş bir fırın tepsisine dizip üstlerine zeytinyağı ve deniz tuzu serpin ve fırına verin. 45 dakika veya kırmızı kahverengi bir renk alıncaya dek pişirin. Dilimleri kağıt havluda süzdürün.
6. Pirzolalara tuz ve biber serpip dışı gevrek ortası yumuşak pembe bir hale gelene kadar her iki tarafını da ızgara edin.
7. Naneli bezelye püresi ve kavrulmuş patates dilimleriyle servis edin.