Ispanaklı Bonfile (Stek po polsku szpinak)

Giriş Tarih ve Saati: 14.07.2010 | 10:43 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.07.2013 | 12:25

DEMIGLACE sos için, kemiği zeytinyağı ile birlikte tencereye alıp, çevirerek her tarafını kavurun. Fırın tepsisine alıp, doğranmış soğan, havuç ve kerevizi üzerine serpiştirin. Tane karabiber ve bütün sarmısakları ekleyin. Fırın tepsisini alüminyum folyo ile kaplayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 4 saat, iyice kızarana dek pişirin. Fırından aldığınızda üzerini geçecek kadar su ilave edip, tencereye aktarın. Kısık ateşte, mümkünse köz ateşinde, suyu yarıya inene kadar pişirin. Tortusunu süzüp, yeniden ocağa oturtun. Rengi siyaha dönüp, koyu kıvam alana kadar pişirin ve kenara alın. Bonfileyi enine ikiye bölün. Önlü arkalı ızgarada pişirin. Demiglace sosu servis tabağına alın. Üzerine bir dilim bonfile yerleştirin. Kıyılmış ıspanak, piyazlık dogranmış soğan ve doğranmış mantarı soteleyin. Biberiye ve krema ilave ederek 1-2 dakika daha birlikte soteleyip, ocağın altını kapatın. Soteyi, bonfilenin üzerine gezdirin. Üzerine ikinci dilim bonfileyi koyun. Kaşar peynirini yerleştirin. Demiglace sos gezdirip, servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.