Hamurda Kuzu İncik

Giriş Tarih ve Saati: 10.10.2013 | 15:01 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.10.2013 | 15:04

HAMUR için un, yumurta, sıvıyağ, yoğurt ve tuzu iyice karıştırın. Azar azar su ekleyip çok yumuşak olmayacak bir hamur elde edin. 6 bezeye ayırıp dinlenmeye bırakın. İncikleri yıkayıp, tencereye yerleştirin. Kabuğu temizlenmiş bütün soğan, havuç, pırasa, patates, karabiber ve tuz ekleyin. Üzerini geçecek kadar su ekleyip haşlamaya bırakın. İncikler kemiğinden hafif ayrılınca haşlanmış demektir. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Kenara ayırdığınız bezeleri teker teker mantı hamuru kalınlığında açın. İncikleri hamurlara sarıp, açılmaması için soğan veya maydanoz sapı ile bağlayın. Üzerlerine yumurta sarısı, limon suyu ve sıvıyağ karışımını sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.