Güveçte pastırmalı patates

Pastırmanın tadı güvecin lezzetiyle birleşiyor! İşte güveçte pastırmalı patates tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 23.01.2020 | 11:34 Güncelleme Tarih ve Saati: 23.01.2020 | 11:37

Patateslerin kabuklarını soyup tuz eklenmiş az suda haşlayın. Suyunu süzüp çatal yardımıyla ezin. Henüz sıcakken tereyağı, krem peynir, süzme yoğurt, taze soğan, sarmısak, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Patatesi fırın kabına aktarıp düzeltin. Üzerine kaşar peyniri ve pastırmaları ekleyin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirip, sıcak servis yapın.

Aşçı Şefika Günyel

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.