Güveç

Giriş Tarih ve Saati: 05.01.2011 | 13:51 Güncelleme Tarih ve Saati: 05.01.2011 | 13:54

Kuzu etini ve sebzeleri ceviz büyüklüğünde doğrayın. Güveç kabına sırasıyla kuzu etlerini, soğanları, biberleri ve sarmısakları dizin. En üste domatesleri ekleyin. Salçayı 1 su bardağı suyun içinde eritip, yemeğe ilave edin. Tuzunu ayarlayın. Üzerini alüminyum folyo ile kaplayın. Kızgın fırında 40-45 dakika kadar pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.