Fıstıklı Kuzu Sarma

Giriş Tarih ve Saati: 22.11.2013 | 11:57 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.07.2018 | 10:07

Kuşbaşı doğranmış eti bir tencereye alıp, sarımsak, kişniş, kimyon, karabiber, zencefil, muskat, karanfil, kakule ve hindistan cevizi ile harmanlayın. 5 çorba kaşığı sıvı yağ ekleyip ocağa oturtun. Suyunu salıp yeniden çekene dek karıştırarak pişirin. Su ekleyip karıştırın. Etin pişmesine yakın, kabukları soyulup küp doğranmış patates, dilimlenmiş biber ilave edin. Tuzunu ayarlayın. Et iyice yumuşayınca süt ve tarçın ekleyip, 5 dakika daha pişirin. Ayrı bir yerde kabukları temizlenmiş tuzsuz fıstığı, kalan 2 çorba kaşığı sıvı yağda kavurun. Yemeğe ekleyip karıştırın. Çubuk tarçınları yemeğin içinden alın. Arzunuza göre fıstık serperek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.